Prihlásenie

Zabudol som heslo Prihlásiť sa
Prihlásenie        Registrácia
NajpredávanejšieNajpredávanejšie (Top 100) NovinkyNovinky ZľavaZľava
Odoberať novinky a zľavy
Uložené
※  44 845 druhov tovaru skladom
※  Doprava zadarmo nad 50 €
※  od r. 1993 stále s vami
★★★★★ 100% spokojnosť

Kamenná predajňa Textil Lux

Prinášame vám pohľad do našej 100 m2 kamennej predajne s galantériou a metrážou v Rimavskej Sobote. S ponukou viac ako 3 000 druhov metrážnych látok a 10 000 druhov tovaru textilnej galantérie patríme k najväčším predajcom tohto zamerania v Banskobystrickom kraji.


Kamenná predajňa Textil Lux je zameraná hlavne na predaj metrážnych látok. Od roku 2014, kedy sme sa presťahovali do nových priestorov, sme ponuku látok rozšírili a aktuálne máme skladom viac než 3 000 druhov metrážnych látok.

Textillux.sk - predajňa metrážnych látok a textilnej galantérie


Aké metrážne látky predávame?

Ak by sme povedali, že z našich látok by ste "zaodeli" seba i vašu domácnosť, tak nepreháňame. :-) Príďte si vybrať látky na spoločenské šaty, periny, vankúše, obliečky, obrusy, koberce, deky, oblečenie, kroje - medzi našimi látkami nájdete takmer všetko. Ak hľadáte látky podľa materiálu, v našej ponuke dominujú prírodné bavlnené látky, ktoré dopĺňajú aj iné látky zo systetického materiálu. Novinkou sú vlnené látky - súkno, ktoré poteší najmä tých, ktorí šijú kroje či iné ľudové oblečenie.


Ak hľadáte pekné dekoračné či kvetinové látky, máme pre ne vyhradený celý regál. Ideme s dobou a môžeme sa pochváliť najväčším výberom folklórnych látok s ľudovým vzorom. Zadnú stranu predajne zdobia biele, farebné, krátke i dlhé záclony. Okrem záclon, všetky metrážne látky predávame online cez e-shop. Príďte si vybrať a náš milý personál vám ochotne poradí. 

Textillux.sk - predajňa s látkami a galantériou - komíniky s bavlnenými látkami


Látky dopĺňajú vzorované a farebné PVC obrusy, ktoré sa nachádzajú hneď pri vstupe do predajne. Naši zákazníci ich majú v obľube pre ich praktickosť a všestranné využitie v domácnosti i školách. Na požiadanie vám vystrihneme okrúhly (oválny) tvar.

Textillux.sk - predajňa metrážnych látok a galantérie - PVC obrusy


Sme predajňa aj textilnej galantérie?

Áno, v predajni nájdete produkty z galantérie. Naši zákazníci si pri nákupe látok obyčajne kupujú doplňujúce produkty z galantérie - zipsy, gumy, vlnu, nite, gombíky i iné krajčírske potreby. Z kapacitných dôvodov máme väčšiu časť textilnej galantérie na externom sklade, a preto na predajni nenájdete všetko, čo ponúkame na e-shope. Online e-shop sa preto zameriava viac na textilnú galantériu. Prevedieme vás predajňou a ukážeme vám, čo u nás môžete nakúpiť z textilnej galantérie.


Zipsy

Textillux.sk - predajňa textilnej galantérie - zipsy

 

Nite všetkých farieb

Textillux.sk - predajna textilnej galanterie a latok - anchor nite na vysivanie Textillus.sk - predajňa s textinou galantériou - nite

 

Vlna

Textillux.sk-predajňa texilnej galantérie a látok - vlna

 

Folklórne a iné stuhy
 
Textillux.sk - predajňa textilnej galantérie a látok - stuhy a stužky

 

Ostatná galantéria

Textillux.sk - predajňa textilnej galantérie a látok - regál s galantériou

 

 Tešíme sa na vás v predajni :-)

 

 

Páčil sa Vám tento článok?
Zdieľajte ho.



 

Aby ste u nás nakupovali ešte pohodlnejšie, používame cookies. Viac info      
OK
Top